Qui som

Benvinguts a la web de l'Empresa Mixta d'Aigües de la Costa Brava S.A. (EMACBSA), empresa constituïda l'any 2006 amb l'objecte de gestionar l'explotació i manteniment de les instal·lacions del Consorci d’Aigües Costa Brava Girona, ens responsable del sanejament i depuració de les aigües residuals dels 27 municipis que el constitueixen.

La Societat està formada per tres socis, el propi Consorci d’Aigües Costa Brava Girona, SOREA SAU i Aqualia i gestiona un conjunt d'instal·lacions entre les quals destaquen 17 estacions depuradores, 135 estacions de bombament, més de 180 km de col·lectors en alta, una planta de compostatge de fangs i 12 emissaris submarins.

Tractem un volum anual proper als 30 hm3 amb màxims superiors als 125.000 m3 diaris a l'estiu amb una gestió orientada a minimitzar l'impacte en el medi ambient i constant vocació d'implementar les darreres tecnologies que afavoreixin la reutilització, la reducció de recursos consumits i la minimització de residus generats per contribuir a la millora de la qualitat de vida dels habitants i visitants de la Costa Brava.

La nostra pàgina web us ofereix informació sobre els nostres serveis i els nostres compromisos. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres si necessiteu més informació.

Puzzle amb quatre peces que representen qualitat, medi ambient, seguretat i salut laboral i gestió energètica
Política de gestió integrada

Política integrada de qualitat, medi ambient, seguretat i salut laboral i gestió energètica.

Llegir més
Remodelació caldereria EBAR del Casc Urbà de Lloret de Mar
Remodelació caldereria EBAR del Casc Urbà de Lloret de Mar

Les obres de remodelació de la EBAR del Casc Urbà situat al passeig marítim de Lloret de Mar s’han dut a terme des de principis d’octubre de 2020 fins a la finalització de les mateixes al Març de 2021. Aquestes obres les ha realitzat EMACBSA per encàrrec del Consorci d’Aigües de la Costa Brava.

Llegir més
Reparació d’un tram de les canonades d’impulsió i de reposició d’aigües residuals al municipi de Llançà
Reparació d’un tram de les canonades d’impulsió i de reposició d’aigües residuals al municipi de Llançà

EMACBSA ha realitzat, per encàrrec del Consorci d’Aigües de la Costa Brava, les feines de reparació d’un tram de 200 m de les canonades d’impulsió i de restitució d’aigua residual del municipi de Llançà.

Llegir més
Raigs d'aigua transparent al decantador
Acompliment ambiental i en Seguretat i Salut Laboral

La principal activitat d'Aigües de la Costa Brava, el sanejament de les aigües residuals urbanes, és un procés fonamental per garantir la qualitat de l'aigua i per tant, la salut i la preservació del medi. És una activitat essencial per garantir que l'aigua que ja hem utilitzat per al consum humà retorni al seu medi natural en condicions òptimes. L'optimització de la gestió dels fangs i l'aprofitament del biogàs generat són altres activitats que es duen a terme i que actuen en la preservació del medi ambient.

Llegir més