Qui som

Benvinguts a la web de l'Empresa Mixta d'Aigües de la Costa Brava S.A. (EMACBSA), empresa constituïda l'any 2006 amb l'objecte de gestionar l'explotació i manteniment de les instal·lacions del Consorci d’Aigües Costa Brava Girona, ens responsable del sanejament i depuració de les aigües residuals dels 27 municipis que el constitueixen.

La Societat està formada per tres socis, el propi Consorci d’Aigües Costa Brava Girona, SOREA SAU i Aqualia i gestiona un conjunt d'instal·lacions entre les quals destaquen 17 estacions depuradores, 135 estacions de bombament, més de 180 km de col·lectors en alta, una planta de compostatge de fangs i 12 emissaris submarins.

Tractem un volum anual proper als 30 hm3 amb màxims superiors als 125.000 m3 diaris a l'estiu amb una gestió orientada a minimitzar l'impacte en el medi ambient i constant vocació d'implementar les darreres tecnologies que afavoreixin la reutilització, la reducció de recursos consumits i la minimització de residus generats per contribuir a la millora de la qualitat de vida dels habitants i visitants de la Costa Brava.

La nostra pàgina web us ofereix informació sobre els nostres serveis i els nostres compromisos. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres si necessiteu més informació.

Raigs d'aigua transparent al decantador
Naturalització d’espais

S’han dut a terme diverses actuacions de naturalització a l’EDAR de Palau-saverdera que s’emmarquen dins d’un Pla d’Acció de Biodiversitat amb l’objectiu de naturalitzar l’espai i afavorir funcions ecològiques de forma compatible amb la gestió operativa de la infraestructura.

Llegir més