Política de Protecció de dades

La següent Política de Protecció de dades descriu el tractament de les dades de caràcter personal que EMACBSA du a terme.

1. Qui és el responsable de les dades que facilita?

El responsable del tractament de les seves dades personals és Empresa Mixta d’Aigües de la Costa Brava S.A. (en endavant EMACBSA) amb CIF A17894585 i domicili fiscal a la Plaça Josep Pla, núm. 4 3º 1ª, 17001 de Girona, Espanya. Telèfon de contacte +34 972 37 19 31 i adreça de correu electrònic oficinacentral@aiguescb.com.

EMACBSA és la companyia encarregada de gestionar el servei de prestació de sanejament a l’àmbit del Consorci de la Costa Brava.

A l’apartat següent, s’explica quines dades de caràcter personal recull EMACBSA i per a quines finalitats s’utilitzen.

2. Amb quina finalitat recollim les teves dades personals?

A EMACBSA recollim i tractem la informació que ens facilites amb la finalitat de respondre a les qüestions que ens planteges a través dels nostres formularis de contacte, i de fer-te arribar informació que sigui del teu interès a través dels nostres canals de comunicació.

Aquesta informació la mantindrem emmagatzemada mentre no sol·licitis la seva supressió.

3. Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

Les bases legals per al tractament de les teves dades són les següents:

Obtenció del teu consentiment per respondre a les qüestions que ens planteges a través dels nostres formularis de contacte i de comentaris.

Execució del contracte de subscripció per fer-te arribar informació que sigui del teu interès a través dels nostres canals de comunicació.

Recorda que no estàs obligat a donar-nos el teu consentiment per al tractament de les teves dades, però de no fer-ho, EMACBSA no podrà fer-te arribar informació que sigui del teu interès a través dels nostres canals de comunicació.

4. A quins destinataris es comunicaran les teves dades de caràcter personal?

EMACBSA es compromet a no cedir ni comunicar les dades personals a cap tercer, excepte als següents proveïdors de serveis per poder oferir-te els nostres serveis amb una millor qualitat:

5. Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades personals?

L’usuari que vulgui exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició pot fer arribar un escrit, en què acrediti la seva identitat a l’adreça de correu electrònic oficinacentral@aiguescb.com.

A continuació s’explica en què consisteix cadascun dels drets esmentats:

EMACBSA haurà d’atendre aquests drets en un termini màxim de 10 dies des del seu exercici, excepte en el cas del dret d’accés, en què els podrà atendre en un termini màxim de 30 dies.

La Política de Protecció de dades va ser actualitzada per última vegada el 19 de juliol del 2018.